NOVA PAGINA WEB

★★★ AYURVEDA TARRAGONA ★★★

Reiki

El Reiki és un sistema de sanació, autosanació i reequilibri bioenergètic mitjançant la transmissió de l’Energia Vital (Reiki) a través de la imposició de mans.

Mans

El Reiki és una teràpia energètica que es basa en eliminar bloquejos energètics i permetre el flux de l’energia perquè la persona pugui desenvolupar la seva activitat en harmonia i equilibri.

Quan tenim pensaments i actituds que ens limiten basades en la por, la ira o la tristesa, entre d’altres, el nostre sistema energètic es bloqueja i la nostra visió o percepció de l’entorn es torna boirosa, sense claredat i això comporta que el pensament, el llenguatge i la conducta quedin alterats.

Mikao Usui afirmava que a l’univers, tot el que existeix té Reiki, i aquesta energia és una ona vibracional en forma de llum pura.

Lotus Divider

Chakras

La paraula Chackra en sànscrit, significa Roda.

En Reiki es treballa directament amb el camp energètic de la persona, incidint directament sobre els bloquejos que pertorben la lliure circulació de l’energia en el seu ésser, restaura i harmonitza els seus sistemes, possibilitant i mostrant-li de forma senzilla i fàcil el camí cap a la salut.

Reiki consisteix en una dinàmica, en un procés de circulació d’energia benèfica que per si sola determina la sanació, sense que intervingui la voluntat del terapeuta de reiki, qui actua com a conductor o canal.

El nostre cos físic o material està animat per aquesta Força Vital que penetra per unes portes d’entrada denominades Chakras, i flueix incessantment a través d’uns canals energètics anomenats meridians i nadis.

Els Chakras son una porta d’entrada a l’energia, és com una vàlvula d’entrada al nostre cos energètic.
La funció principal d’aquests chackras és subministrar vitalitat al cos físic canalitzant l’Energia Reiki cap als òrgans, el sistema nerviós, endocrí, digestiu, …

El Reiki també té una funció fonamental sobre la nostra psique, tant en les emocions com en els nostres pensaments. I sobretot en el nostre esperit.

El Reiki no substitueix cap tractament mèdic ni psicològic, acompanya la sanació de l’ànima, i aporta salut i benestar físic.

 

Els Cinc Principis del Reiki

Només per avui,

no t’enfadis,

no et preocupis,

sigues agraït,

treballa honestament,

sigues bondadós.

Mikao Usui

Reiki Tarragona - Xanti OM - 5 Principis del Reiki

 

Beneficis del Reiki

Ajuda a netejar l’organisme i la ment de tot tipus de toxines
Augmenta el nivell energètic
Revitalitza i rejoveneix tot l’organisme
Proporciona vitalitat física i anímica
Porta a un estat de relaxació profund reduint o eliminant l’ansietat
Alleujar el patiment així sigui físic, emocional, mental o espiritual
Allibera emocions reprimides
Ajuda amb les migranyes, depressió, dolors menstruals, restrenyiment
Disminueix l’abatiment i facilita el son
En el cas de pacients en fase terminal, pot donar alleujament tant a la persona afectada com al seu grup familiar

 

Llorenç Pla | Tècnic Ayurveda | 3è Nivell Reiki Usui | 7è Llinatge | Tarragona.